Pozvánka k volbám

24. 9. 2020

Milí čtenáři, vážení občané Středočeského kraje, dovolte i mě, abych Vás oslovil v tomto předvolebním období. Jsem krajským zastupitelem od vzniku krajů a v minulosti jsem se věnoval sociální oblasti, protože jsem v ní dlouhodobě pracoval a následně, zejména nemovitému majetku Středočeského kraje. Nejprve jako člen majetkové skupiny Rady kraje, dále pak jako předseda majetkové komise, pokračoval jsem ve funkci radního pro majetek a nyní jsem opět předseda majetkové komise Rady Středočeského kraje. Vždy jsem z těchto pozic obhajoval hospodárné využití nemovitého majetku pro potřeby kraje a jeho občanů a pouze nezbytný výhodný prodej při jeho dlouhodobém nevyužívání. Při úplatném nabytí, zejména pozemků pod silnicemi kraje II a III  třídy byl přednostně uplatňován nákup za ceny refundované MF ČR. Důsledným uplatňováním těchto zásad proti různým spekulantům se podařilo pro Středočeský kraj získat několik desítek milionů korun, které pak mohli být využity v jiných oblastech zejména na dotace obcím kraje a dále pak hlavně v sociální a zdravotní oblasti a dopravě.

Důvody proč by měli občané Středočeského kraje volit kandidáty za KSČM jsou následující:

  • nelžeme a neslibujeme nemožné, plníme volební program
  • nekrademe a neúčastníme se žádných korupčních a ostatních kauz
  • neschováváme se za populární osobnosti
  • staráme se o občany kraje a ne o svoji politickou karieru
  • dlouhodobě podporujeme hlavně zlepšení dopravy, zdravotnictví, sociálních služeb, školství, kultury, bezpečnosti a životního prostředí v zájmu občanů kraje
  • hospodárně nakládáme s majetkem kraje s využitím především pro jeho občany
  • dotačně podporujeme hlavně menší města a obce s vyrovnáním úrovně vybavenosti
  • hovoříme s občany kraje o jejich potřebách a snažíme se je prosadit k realizaci

Vážení občané, hlas pro kandidáty za KSČM do Zastupitelstva Středočeského kraje není ztraceným hlasem, protože jsme svůj program vždy plnili a nikdy nám nešlo o majetkový prospěch a postup na vyšší politické posty jako v jiných kandidujících stranách.

Přijďte k volbám a dejte svůj hlas kandidátům za KSČM.

Hlavně hodně zdraví a štěstí přeje Pavel Hubený – zastupitel Středočeského kraje a předseda majetkové komise pro majetek.

Autor: 
Pavel Hubený, zastupitel Středočeského kraje