V Roztokách proběhl Design Lock

6. 9. 2020

Ve Středočeském muzeu v Roztokách u Prahy se uskutečnila v neděli 6. září výjimečná akce - Design Lock.

Výběrové trhy autorské tvorby, které zahrnují více než 50 stánků designerů, ale i různé kapely, divadélka, cirkusy a workshopy oživily prostory zámeckého parku již po několikáté. „Je to velký úspěch, že naše muzeum může být významným partnerem akce, kde se představují naše šikovné ruce. A protože se tu vždy dá i dobře pobavit a najíst, ani se nedivím, že i v letošním složitém období sem zamířily celé rodiny,“ ocenil Design Lock předseda Výboru pro památkovou péči, kulturu a cestovní ruch Zdeněk Štefek.

Design Lock je totiž místem setkání lidí s chutí tvořit s těmi, co originalitu vyhledávají. Návštěvníkům nabízí rozsáhlou škálu výrobků (od hraček, knížek, přes módu pro malé i velké, šperky, bytové doplňky, kabelky, přírodní kosmetiku po různé pamlsky) s příběhem, vždy s důrazem na kvalitu.

Nechyběly tu ani gastronomické speciality a samozřejmě ani doprovodné programy pro děti i dospělé.