V Lysé nad Labem probíhá veletrh cestovního ruchu Regiony

19. 6. 2020

Po koronavirové pauze se rozbíhají i veletrhy. Na Výstavišti v Lysé nad Labem byl ve čtvrtek 18. června zahájen tradiční veletrh Regiony ČR. Restart cestovního ruchu přijela podpořit hejtmanka Středočeského kraje Jaroslava Pokorná Jermanová, radní pro oblast regionálního rozvoje, cestovního ruchu a sport Martin Draxler i předseda Výboru pro památkovou péči, kulturu a cestovní ruch Zdeněk Štefek.

Devatenáctá společná výstava měst, obcí, mikroregionů a turistických informačních center představuje od 18. do 21. června kulturní a přírodní dědictví jednotlivých regionů a nabídnou širokou nabídku výletů, zážitků, historických památek a zvýhodněné tuzemské pobyty.

Největší část výstavy přirozeně prezentuje Středočeský kraj, stánek Středočeské centrály cestovního ruchu nabízí nejen programy muzeí a galerií, ale i oblíbené cyklistické mapy, gastroturistiku včetně minipivovarů a zejména novinku - královské třídenní výlety.

K výstavě patří soutěž TURISTPROPAG s přehlídkou turisticko-propagačních materiálů a vyhlášení Turistické informace roku 2020 a Zpravodaje roku 2020.