Kačeři v akci

19. 8. 2018

V Horčápsku na Příbramsku proběhl o víkendu za podpory Středočeského kraje již 13. ročník festivalu hudby, sportu a zábavy Kačeři 2018.

„Je pozoruhodné, jak bohatý program pro různé cílové skupiny dokázala zajistit skupina místních nadšenců. Z louky, kde se ještě před několik dny pásl dobytek, se stalo festivalové městečko, které kulturou 2 dny skutečně žilo. A nejen kulturou,“ ocenil akci předseda Výboru pro památkovou péči, kulturu a cestovní ruch Zdeněk Štefek.

Hudební program byl zajišťován na několika pódiích, svůj prostor dostaly DJ´s a také alternativní scéna, program ale doplnil i sport, workshopy a akce pro děti. V nabídce nechyběl Bova fotbalový turnaj, BBS volejbal, Herold Beerpong turnaj, Graffity jam, na děti pamatovala Benetton dětská zóna s vodními hrátkami a dětskou diskotékou a na fajnšmekry možnost chillu s vodní dýmkou v ruce. Nezapomnělo se ani na fotokoutek.

Festival zahájila na hlavní scéně kapela z příbramské ZUŠ Roofers, následovaly Pindy z Gyndy, Prago Union, Pawnshop, Cocotte Minute, Zlomená 14, Branko´s Bridge, Tune Circus, Kapitán Demo, Pipes and Pints, E!E.  Taneční hudbu představila více než desítka „dýdžejů“, z alternativní hudby byl zastoupen house, rapset, bassline, dnb a další.

Fotogalerie

Autor: 
Ing. Zdeněk Štefek, předseda Výboru pro památkovou péči, kulturu a cestovní ruch, Středočeský kraj