Ze dne zastupitelů V Čelákovicích

21. 6. 2018

19. června uspořádali čelákovičtí komunisté Den zastupitelů. Krajští zastupitelé za KSČM Zdeněk Štefek a Zbyněk Coufal se podívali do Střední odborné školy Čelákovice s.r.o., do areálu místního sportoviště, kde mimo jiné úspěšně působí (v extralize třetí) nohejbalové družstvo, do Gymnázia zřizovaného Středočeským krajem, které působí v budově města, podiskutovali společně s předsedou Výboru pro dopravu Ivanem Cinkou o aktuálních problémech se starostou města a také následně pobesedovali s občany o tom, co je trápí a v čem by mohli pomoci.

Řešili téma silničního obchvatu Čelákovic, rekonstrukci vlakového nádraží, vytíženost a návaznost spojů, nedostatek parkovacích míst i připravované změny v dopravě.

Nevyhnuli se ani cyklostezkám a rozvíjející se vodní rekreační dopravě. Ve školských zařízeních a následně i s účastníky setkání probírali klesající úroveň našeho školství, nedostatek učňů i perspektivy dalšího rozvoje. Dotkli se i oblasti bezpečnosti a drogové kriminality a dotazy směřovaly i na celostátní politiku komunistů a dlouhodobější vize v řadě oblastí života.
 

Fotogalerie

Autor: 
Ing. Zdeněk Štefek, předseda Výboru pro památkovou péči, kulturu a cestovní ruch, Středočeský kraj